2018 г. е точното време руският президент Владимир Путин да

...
2018 г. е точното време руският президент Владимир Путин да
Коментари Харесай

Макаров: Путин идва в България след изборите в Русия

2018 година е точното време съветският президент Владимир Путин да посети България. Визитата евентуално ще бъде уговорена, откакто приключат изборите в Русия, на 18 март. Това сподели във Велико Търново съветският дипломат н.пр. Анатолий Макаров.

Той напомни, че отправената от президента Румен Радев покана важи за цялата година, през която честваме 140 години от Руско-турската освободителна война.

„ След изборите, които има в Русия на 18 март, ще бъде съгласувана дата за това посещаване. Смятам, че визитата ще се състои. Сега е точното време за посещаване на съветския президент, защото последното му посещаване беше през януари 2008 година – това са повече от 10 години “, изясни Макаров.

Той уточни, че на 2 март у нас ще пристигна патриарх Кирил, а ще има и посещаване на парламентарна делегация по покана на Народното събрание.

„ Ще дойдат представители на Руското военно-историческо сдружение, на Руското историческо сдружение. Така че ще има солидно съветско наличие на идните празници в България “, заключи Макаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР