2018 г. бе доста динамична за един от най-големите рапъри

...
2018 г. бе доста динамична за един от най-големите рапъри
Коментари Харесай

Ето го новото имение на Лил Уейн


2018 година бе много динамична за един от най-големите рапъри и продуценти Лил Уейн. Основателят на Cash Money Records влезе в правосъдни драми със личната си компания и Birdman, един от най-близките му хора.

 Снимка 393613

Това го остави с поизпразнен портфейл, откакто реализира съглашение с ищците, само че след излизането на албума The Carter V обстановката за Уейн още веднъж наподобява супер.

Албумът оглави класацията Billboard 200 и е на второ място за всички времена по най-вече слушания за една седмица.

Тази седмица рапърът реши да се награди за добре свършената работа с ново имение до морето в Маями, което коства 17 милиона $, оповестява Forbes.

Lil Wayne drops $16.8M on waterfront mansion in Miami Beach. See inside https://t.co/IEos8ipyHL pic.twitter.com/kLix62Vg2K
— Brian Bandell (@BrianBandell) December 3, 2018

Къщата е с РЗП от съвсем един декар, има седем спални и 10 бани. Цялата архитектура е в морски жанр, с отворени спални и пространства, басейни и панорама към океана.

View this post on Instagram
Let me take you inside #Lilwayne new $17M #MiamiBeach #Mansion #miamirealestate

A post shared by Kristal Ramos, PA (@realestatekristal) on Dec 5, 2018 at 5:05am PST

Въпреки че Уейн се изръси много, с цел да потуши правосъдните драми, рапърът наподобява не се тормози да харчи на едро. Състоянието му все още се равнява на 150 милиона $, което е много повече от това на Дрейк да вземем за пример, който се мъчи с едвам 100 милиона.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР