2018-а си мина, но пък ни остави не малко спомени.

...
2018-а си мина, но пък ни остави не малко спомени.
Коментари Харесай

Кои бяха хитовете на 2018-а? Поглед назад с най-доброто от годината

2018-а си мина, само че пък ни остави не малко мемоари. А какво са спомените без един прекрасен саундтрак?

Днес събрахме най-хубавите BG части от 2018-а. 

Любо Киров и " Летим "

За мнозина песента имаше неочакван триумф, парчето влезе и в годишната ранглиста на Vbox7. Принос за това евентуално имат Наум Шопов и приятелката му Теа, снимали се във видеото.

Алекс и Влади и " Само за свободни "

 

Годината беше сполучлива за надарените близначки, като " Само за свободни " бе единствено една от песните, които издадоха. Стилът им се утвърди като запазена марка в жанра.

Pavell & Venci Venc' и " Хавана "

Парчето бе много друго от това, с което сме привикнали да ги свързваме. Вероятно по тази причина се трансформира в толкоз сполучливо. 

DARA и " Все на мен "

 

Още една ария, която са разграничи от всички останали през годината. Темата на закачливия му бе нещо, което по-скоро го свързваме с англоезичните песни. А и DARA няма едва, както се споделя. 

Сузанита и " Bye, bitch "

И Сузанита изпраща мощна година, в която с изключение на с няколко нови части, се снабди с нови устни, мигли, татуси, че и личен бранд за кейсове за телефони.

Тита и " Photoshop "

" Хейтъри ще кажат, че е Photoshop " си стана meme-израз и има за какво. Песента беше измежду най-силните през годината. 

Криско и Слави Трифонов и " Гледай по какъв начин се прави "

 

Абсолютният шлагер на годината. Нищо не крещи повече " шлагер ", в сравнение с тази ария. Впоследствие двамата издадоха ария по формулата на първата, само че първата си е първа. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР