2018-а се задава с гръмовен трясък и очаква да я

...
2018-а се задава с гръмовен трясък и очаква да я
Коментари Харесай

Кадифе и златен блясък за новогодишното тържество

2018-а се задава с гръмовен тропот и чака да я посрещнем уместно - с искра и щури страсти. Важно е освен мястото, само че и тоалетът, с който ще я приветстваме. На фокус са благородните кралски цветове, под чийто знак ще мине новогодишното празненство.

Жълто

Следващата година ще бъде под погледа на Жълтото куче - всички оттенъци на този жизнеспособен цвят ще бъдат настоящи в празничната нощ. От благородното бронзово до мечтателния опал - на каквото и да се спрете, надали ще сгрешите. Баграта, която гръмко съобщи за себе си още през лятото, не излиза от мода и продължава да покорява подиумите, а във вечерната мода няма равна.

Злато и сребро

Блестящият изискан на златното остава все по този начин настоящ за посрещане на новата година. Роклите са обсипани с пайети и сребристи перли. Независимо дали става въпрос за коктейлно мини, или за по-консервативна макси дължина, всеки празнично лъщящ вид ще е подобаващ за посрещането на 2018-а.

Червено кадифе

Каква рокля да облекат в новогодишната нощ почитателките на елегантната класика? Отговорът е алено кадифе. От най-дълбоките нюанси на бургундито до по-младежките ярки разновидности, тоалет от тази аристократична тъкан ще вдъхне дълбока конспирация. Дългите рокли до пода с дълбока цепка припомнят за ретро облиците от кино лентите на златния Холивуд. Късите разновидности пък ще внесат по-кокетлив акцент в новогодишния дрешник.

Черна роза

Естествено, никога не може да се мине и без класиката в черно. Тази година то се комбинира сполучливо с някакъв пъстър принт - големите рози на черен декор дават на облика в допълнение достойнство. Доста изразително наподобяват дългите рокли с луксозна цепка до бедрото и надълбоко деколте, игриво очебийно с забавен детайл. Но и дребната черна рокля намира място в новогодишното празненство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР