2018-а година за първи път в историята на Формула ще

...
2018-а година за първи път в историята на Формула ще
Коментари Харесай

Ферари през 2018: Всичко или нищо!

2018-а година за първи път в историята на Формула ще ни предложи дуел сред двама четирикратни международни първенци, които преследват 5-ата си купа. Себастиан Фетел и Ферари несъмнено са извънредно мобилизирани да сложат завършек на 10-годишната суша, която по подигравка на ориста стартира след триумфа на настоящия съотборник на германеца (и неприкрит №2 в отбора) Кими Райконен.

През предишния сезон Фетел и „ скудерията” се задържаха в дуела с Мерцедес до лятната пауза. След нея Люис Хамилтън беше непостижим, а в композиция с пилотските и управническите грешки при „ черните кончета” не стана ясно дали единствено техническото предимство е било основно.

Кампанията ще бъде много забавна и за Райконен, чиято може би съществена цел е да сътвори комфорт на своя съотборник, изявеният любимец що се касае до дуела за купата. Около ветерана към този момент витаят подозренията дали към момента е на нужното равнище, с цел да бъде част от „ кралските гонки”.

И за похлупак на всичко, в случай че напрежението след сгромолясването през втората половина на предишния сезон не е задоволително, във въздуха към момента виси и опасността за овакантяване, която президентът на Ферари Серджо Маркионе насочи.

Чуйте какви са прогнозите на анализаторите във "Ф1 токшоу " по отношение на бъдещето на "черните кончета " през започващия напълно скоро сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР