2015 - , официално се разведе! "Вече съм само Василева!", похвали

...
2015 - , официално се разведе!
"Вече съм само Василева!", похвали
Коментари Харесай

Мисис Баба се разведе с неверния съпруг

2015 -, публично се разведе!

"Вече съм единствено Василева! ", похвали се русокоската и пусна селфи от гражданското поделение на Софийския областен съд. На лицето на Дони грее огромна усмивка.

От сключването на брака си със , който е с 6 години по-млад, до разлъката изминаха по-малко от четири години. Атрактивната Дони Василева се взе с някогашния кмет на Стрелча на обилна гала през есента на 2017 година

Всичко върви без спънки досега, в който Дони, без да желае, открива интимни чат известия сред брачна половинка й и други дами, даже такива, която тя познава добре и се показват за нейни приятелки.

След като научи, че вместо корона носи стилни рога, русокоската пусна незабавно описа за протичащото се.

Тя хвърли бомбата в първите дни на 2021 година, като незабавно отсече, че ще се разведе със брачна половинка си. И удържа на думата си.

"На някои хора не им върви в любовта и това е! По-унизително не съм се чувствала в никакъв случай в живота си. Оказа се, че съм живяла четири години в цялостна илюзия. Оказа се, че брачният партньор ми е имал паралелни връзки от самото начало, през което сме били дружно. Оказа се, че съм била за посмешище на най-малко половината град Стрелча, защото не мога да си показва никой да не е знаел за връзката с колежката му - Н.Ф.

Да подчертая, тя е единствено една от многото. Оказа се, че аз очевидно съм му била нужна само като заслон, с цел да си построи имидж на естествен фамилен мъж, какъвто очевидно не е. И тъй като на него една жена не му е задоволителна, аз се отдръпвам и го оставям да си живее по неговия метод. Няма драма, просто не ни съответствува визията за семейство, полезности, морал, почитание, достолепие и така нататък

Можете да си го вземете, дами. Само не знам по какъв начин ще си го разделите, че сте много. Тук може би би трябвало да ги отбележа всички? Няма да е мъчно, тъй като множеството са ми в приятелите. Каква безочливост!

 Дони увековечи завършването на брака с неверника със селфи пред правосъдната зала

Не пиша този пост, с цел да давам пояснения, такива не дължа никому, а с цел да предупредя всички наивни дами като мен да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тематика, която би трябвало да се замита под килима. За това би трябвало да се приказва намерено. Сигурна съм, че доста дами са изпадали в сходна обстановка, усещат се унижени, предадени и се срамят от това. Но други са тези, които би трябвало да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за протичащото се към мен, макар че имах съмнения още доскоро повече от година и съм го споделяла с най-близките ми. Докато чаках брачна половинка ми да пристигна и да ме изненада за Бъдни вечер вкъщи, той си пишеше с няколко дами по едно и също време. Същото се случи и на Коледа.

А по какъв начин разбрах аз ли? Съвсем инцидентно, до момента в който ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, щерка ми видя остарелия телефон на брачна половинка ми и пожела да го зареди, с цел да постави нова карта и да го употребява като длъжностен. Още като го включи и започнахме да гледаме по какъв начин той си написа с Н.Ф. и още една жена Н.К. по едно и също време в действително време.

Аз към момента не имах вяра какво ми се случва. За няколко часа, щерка ми съумя да извади историята от всичките му чатове за години обратно. Това, което почувствах, откакто прочетох единствено дребна част от наличието, се назовава ШОК! ", гласеше част от дългото разобличаване на Дони Василева съпроводено със скрийн шотове на диалози.

 Една от любовниците на Стойно (Н.Ф.) се оказа зам. кметицата му Неделка Фингарова

Дони Василева първо е омъжена за някогашния началник на "Топлофикация " Валентин Димитров, по-известен като "Вальо топлото ". Тя е от София и е вегетарианка от 20 години.

Беше една от най-атрактивните участници в изданието на риалити шоуто " " през 2015. Тогава в аграрното предаване тя показа, че мечтае да срещне огромната обич. Дони се прояви като актриса и в предаването "Съдби на кръстопът ".

Близка другарка е с фолк певицата, на чиято женитба бе главен уредник.

Василева има частен бизнес - занимава се с преработване на боклуци.

По-младия с шест години от нея Стойно Чачов пък завоюва кметските избори в Стрелча през 2015 година като претендент, повдигнат от АБВ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР