2007 е. Сядам на масата за обяд до моите съученици

...
2007 е. Сядам на масата за обяд до моите съученици
Коментари Харесай

Super Sammies се изправя срещу Uncrustables — по-добри ли са?

2007 е. Сядам на масата за обяд до моите съученици и ние жадно разопаковаме кутиите си за обяд. Всички търсят едно и също нещо. Брандиране на карирано одеяло за пикник. Мехурчестите сини букви. Погледни наляво, погледни надясно, напречно, откъм гърба. Ето го най-сетне. Smuckers Uncrustable.

Въпреки че в никакъв случай няма да не помни метода, по който мекият бял самун без коричка и съвършеното съответствие фъстъчено масло към гроздово желе зарадваха вкусовите ми рецептори — все още съм комплициран от метода, по който някои захарни марки се продават на деца (толкова доста че могат да доведат до протести в столовата.) Сега, като нова майка, ставам все по-скептична към нашумелите марки, които се харесват на децата, и дългия лист от неидентифицирани съставки с малък шрифт (консерванти, добавена захар, хидрогенирано растително масло, лимонена киселина и др.)

Само в случай че тогава бяхме имали Super Sammies на Nurture Life — новите сандвичи с ниско наличие на захар и без коричка радват родителит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР