2000 данъчни декларации са подадени по интернет от началото на

...
2000 данъчни декларации са подадени по интернет от началото на
Коментари Харесай

За 10 дни: Подадени са 2000 данъчни декларации онлайн

2000 данъчни заявления са подадени по интернет от началото на годината до момента, оповестиха от Национална агенция за приходите.

Един от най-често задаваните въпроси в колцентъра на данъчните визира данъчната отстъпка за безкасови заплащания . За да се употребяват тези 5% би трябвало да получавате всичките си приходи по банков път и да харчите най-малко 80% безкасово . За задачата не е належащо банково извлечение, само че данъчните ще вършат и инспекции.

От тази година даже и няколко стотинки просрочена рента обаче ще ни лишават от правото на всевъзможни отстъпки .

За да се избегне трупането на стотинки поради закъснение в банковия превод - от началото на февруари д анъчните ще одобряват заплащания на пос терминали в офисите на Национална агенция за приходите и през интернет. За тях няма да има такси. „ Плащането е изцяло гратис и не лишава 24-28 часа, а 30 секунди и не се начисляват никакви лихви от забавянето”, разяснява представителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров

„ Съветваме нашите клиенти да ревизират в Национална агенция за приходите дали имат или не отговорности. Ако лице подаде декларация и види че има отговорности, може да ги заплати и да подаде нова декларация и да употребява отстъпката”, уточни Боряна Георгиева от дирекция " Обслужване " към Национална агенция за приходите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР