200 000 администрация няма да стигне, за да реши проблема

...
200 000 администрация няма да стигне, за да реши проблема
Коментари Харесай

БСП: 200 000 администрация няма да стигне, за да реши проблема с дупките

200 000 администрация няма да стигне, с цел да реши казуса с дупките – те са много повече. Не това е методът.

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски, оповестиха от пресцентъра на партията.

По думите му всяка пролет, когато отмине зимата и снегът се стопи, българските жители, а и депутатите, виждат резултатите от работата на съответното държавно управление по отношение на поддържането и ремонта на пътната инфраструктура.

„ Дупките по улиците са факт. Това е най-прекият знак за работата на ръководещите по ремонта и поддържането на пътни сектори “, сподели още той.

Според него решението на казуса е може би в политиката, която е възприело държавното управление на „ Борисов-2 “ - въвеждането на така наречен тол система.

„ Това го стартираха през 2015 година и след дълги старания, години обжалвания, прекъсване и стартиране на процедурата, към този момент имаме определен реализатор. Става ясно, че обсегът на системата ще бъде към 83%-85% от пътищата на България. След това обсегът беше понижен до 50% “, съобщи националният представител.

Георги Свиленски посочи, че това има значение, както за събирането, по този начин и за хората, които ще заплащат.

Според него това е най-справедливата система за възнаграждение прекосяването по българските пътища, само че би трябвало да стане ясно каква е политиката на държавното управление по тази тематика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР