20 януари 2018 г., Мелбърн, централен корт “Род Лейвър Арена”.

...
20 януари 2018 г., Мелбърн, централен корт “Род Лейвър Арена”.
Коментари Харесай

Осмият мъж на Мария Шарапова. И кои бяха другите седем

20 януари 2018 година, Мелбърн, централен корт “Род Лейвър Арена”. Рускинята Мария Шарапова с каменно лице събира ракетите в сака и се прибира в съблекалнята след загубата от германката Анжелик Кербер в третия кръг на откритото състезание на Австралия.

Изглежда изцяло опустошена, само че единствено след няколко дни явно от тъгата не е останало нищо. Папараци я прехващат на летището в Лос Анджелис в компанията на висок брюнет с бели обувки (на снимката). Двамата се хващат за ръка, отиват до паркинга, след това папараците им губят следите.
Самият факт, че Шарапова отново е с мъж след раздялата си с Григор Димитров, си е международна вест за спортните и жълтите медии, само че оперативното следствие на таблоидите извади на бял свят и още пикантни обстоятелства.

Maria Sharapova is seen at LAX Airport with Alexander Gilkes, founder of online auction house specializing in fine art, @Paddle8 pic.twitter.com/RaOZL2r4Lb
— Sharapova Daily (@SharapovaDaily) 26 януари 2018 година
Брюнетът до 31-годишната рускиня се оказа Александър Гилкс - създател и съсобственик на аукционната къща Paddle8. Базираната в интернет платформа, една от най-големите в сегмента, се е специализирала върху творби на изкуството и предмети за колекциониране. Състоянието на 38-годишния британец се прави оценка на няколко десетки милиона паунда, което го прави мечтана партия за всяка неомъжена жена на Острова, а както се вижда - и отвън него.

Допълнителен сантиментален ореол към Гилкс основават и околните му контакти с английския кралски двор и по-специално с принцовете Уилям и Хари. Твърди се, че преди известно време Александър е движел в компанията на млада дама на име Пипа, която след това се оказва сестра на приятелката, годеницата, а понастоящем - брачна половинка на бъдещия престолонаследник, Кейт Мидълтън. Неслучайно осмото публично известно гадже на Мария Шарапова е бил поканен и на сватбата на Уилям и Кейт.
Гилкс има пръст и във втория кралски годеж, който тази година прераства в брак. Той е бил женен четири години за стилната дизайнерка Миша Нону, която назовава “моята огромна любов”. Тя пък шие роклите на Меган Маркъл - годеницата на принц Хари.

Ето кои бяха и предходните седем гаджета на Мария Шарапова:

Хуан-Карлос Фереро (2002)



16-годишната тогава Шарапова е безумно влюбена в испанеца, който е по-голям от нея с 8 години. По-късно тя дефинира това като нищожно въодушевление.

Антон Беляков (2004)



Мария се среща с набиращия известност съветски политик в заведение в Лос Анджелис. Скоро той се мести в нейната вила, само че за малко. Разделят се, когато тя подава недоволство в полицията за “побой и други насилствени действия”.

Адам Лавин (2005)



Солистът на група Maroon 5 се среща с Маша на купона за 18-ия рожден ден в хитовия нюйоркски клуб “Хироу”. Връзката им е къса, тъй като по думите на Лавин “в леглото тя е като мъртва жаба”.

Анди Родик (2005-2006)



Двамата тенисисти се срещат на US Open 2005, само че крият връзката си повече от година и се срещат скрито. През 2006 година Маша навършва 19 години и стопират да се крият. Първата им отмора в Санта Барбара обаче приключва с разлъка.

Чарлс Ебърсол (2008-2009)



През втората половина на 2008 година Шарапова започва връзка с продуцента от телевизия NBC. Той е наследник на милиардера Дик Ебърсол. Очевидно младите нямат съществени планове, тъй като се разделят след половин година.

Саша Вуячич (2010-2012)



На 21 октомври 2010 година гръмва новината за годежа на Мария със словенския баскетболист, който играе в НБА за “Лос Анджелис Лейкърс” и “Ню Джърс Нетс”. На 31 август 2012 година двамата афишират за раздялата си. Според рускинята Саша не може да понесе, че тя е по-успяла и по-богата.

Григор Димитров (2012-2015)



Връзката сред българина и по-голямата с 4 години от него рускиня бе разкрита по време на фотоси на рекламен клип в Милано.

По-късно двамата “случайно” бяха снимани на сантиментална разходка в Мадрид. Тогава тя бе по-голяма звезда от него, само че в този момент Гришо е №4, а Маша - отвън първите 40.

Всички предричаха женитба, само че внезапно последва разлъка. В Книгата си “Неудържима” Шарапова твърди, че това е станало поради нейното предпочитание да се съседоточи върху кариерата си.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР