20 умишлени убийства само през месец март 1989 г. са

...
20 умишлени убийства само през месец март 1989 г. са
Коментари Харесай

Антон Тодоров с шокиращо разкритие: 20 убийства за месец е имало при Тодор Живков по време на социализма

20 умишлени убийства единствено през месец март 1989 година са осъществени в националната република, в която ръководи правешкият неграмотник Тодор Живков. Това съобщи Антон Тодоров в своето предаване " Документите с Антон Тодоров " по Канал 3. Той сподели документи и бюлетини на Народната милиция и следствието от това време, които потвърждават ширещата се престъпност по времето на социализма, написа Блиц.

" От март 1989 година информация на Народната милиция - няма още Съюз на демократичните сили, правешкият неграмотник Тодор Живков ръководи, ето какво написа: осъществени са 20 умишлени убийства ", сподели  Антон Тодоров.

" Това е едно от ниските равнища за един месец. Повреме, когато ръководи Българска комунистическа партия, когато техните трубадури пилят мозъците и настояват какъв брой било умерено по това време. Плюс 9 опита за ликвидиране, 10 изнасилвания, 293 обири на персонално имущество.

" Тези цифри, в случай че ги умножим по 12 месеца, това са 240 умишлени убийства за една година. Изключително ми е неприятно да приказвам за убийствата като статистика - зад всяко от тях стои персонална покруса. Но има месеци от 1987 и 1988 година с повече убити на месец, без да броим убийствата в  казармата ".

За съпоставяне Антон Тодоров сподели неотдавна признатия Доклад  за националната сигурност на България за 2016 г.

" Това са над 100 страници, на 31-а страница се вижда - през 2016 са осъществени 79 умишлени убийства. Нека да поразсъждаваме - през 1988 година ръководи правешкият непрокопсаник, недоучилият Тодор Живков. В тази жестока конюнктура на една Северна Корея на Балканите, в която ни приканват някои по какъв начин трябваво да се върнем, имало 20 убийства за март. Значи за един месец през тоталитарнно време са ставали толкоз убийства що се касае за 4 месеца през днешната проклинана народна власт.  Всеки, който желае да получи тези документи, ще му напиша ясния им генезис. Всеки, който се съмнява, да отиде на място и да постави изпитание да види дали тези документи участват в съответната архивна единица. "

Копия на документите, показани от Антон Тодоров, могат да бъдат получени от всеки, който ги изиска с имейл на адреса на предаването: " Ще изпишем имейла и дано който желае да ми изпрати своя мейл, мога да му изпратя обемиста подборка от документи, с цел да си ги имате на хартия. Подвържете ги с твърда подвързия и може да ги употребявате по предопределение, когато спорите с комунистически носталгици ", пошегува се Антон Тодоров.

" В обзорни бюлетини на следствения уред има фантастични числа, че в случай че не ги бях прочел и видял, нямаше да допускам, че е имало по 40-50 убийства на месец. "

Антон Тодоров сподели информация и за починалите в пътно-транспортни катастрофи по това време. " Последен гвоздей за ковчега на социалистическата носталгия. През 1971 година това е преди 46 година, когато тук е имало най-малко 10 пъти по-малко коли, убитите са били 1029, в този момент са на половина. През 1989 година - 1280 убити. Тоест в България са загивали 2 пъти повече хора при ПТП при пъти по-малко коли. "

" Убеждават ни, че онази България отпреди 10 ноември 1989 година, била Аркадия на земята ", сподели Антон Тодоров. " Хора, които не дадоха доказателства, представяха личното си мнение за това изгубено време, и пробват да ни убедят,  че тогавашната Народна република е място, където всички са живеели прелестно. Като анимацията за котараха Леополд, който завършваше всеки епизод с " Ребята, давайте жить заедно " (Момчета, дано да живеем дружно). Не живеехме заедно - опитваха се да ни накарат да живеем като братя, а ние единствено се опитвахме да живеем като хора. "













Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР