20 ученици от СУ Васил Левски“ в гр. Девня проведоха

...
20 ученици от СУ Васил Левски“ в гр. Девня проведоха
Коментари Харесай

Ученици от Девня стажуваха в италиански фирми

20 възпитаници от СУ " Васил Левски “ в гр. Девня организираха процедура в италианския град Реджо Емилия по плана " Професионална лаборатория по цифров дизайн за подготовка на възпитаници “. Той е финансиран от стратегия “Еразъм + ", Ключова активност 1 " Образователна подвижност за жители “, Сектор " Професионално обучение и образование “, научи Varna24.bg от Областния информативен център във Варна.

Основната цел на извършения стаж е била асимилиране на програмен продукт за цифрова визуализация, запознаване с методите на визуализиране на предприемачески хрумвания в разнообразни стопански браншове.

По време на своята подвижност учениците са имали опция да задълбочат своята професионална подготовка по компютърна графика. Те са насърчавани от своите ментори да изследват подтекста и формата, типографията, основаването на облици, използването на фотографията и интерактивните цифрови медии.

В резултат на престоя си младежите са подобрили дизайнерските си пълномощия, усвоили са на практика умения за прилагане на разнообразни приложения на компютърната графика, графични знаци и стилизация, цифрови и недигитални способи в графиката и дизайна и са опознали пътя от скицата до крайния артикул. В рамките на практиката възпитаниците на СУ " Васил Левски “ са усвоили и умения за очертаване и дигитализиране на изображения, придобили са опит за дизайн на опаковки и потребление на еко материали при печатния развой и са се срещнали с разнообразни софтуерни артикули за направа на векторни и растерни изображения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР