20 студенти от Египет преминаха обучение в Техническия учебен център

...
20 студенти от Египет преминаха обучение в Техническия учебен център
Коментари Харесай

20 студенти от Египет преминаха обучение в Техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение

20 студенти от Египет минаха образование в Техническия образователен център на ЧЕЗ Разпределение България. Студентите са от 2 до 5 курс от електротехнически и химико-технологични специалности. Обученията се състояха в границите на 4 дни.
„ Целта на направената особено за студентите стратегия е те да бъдат осведомени с опциите за бъдеща професионална реализация, да намерят връзката сред изучаваните дисциплини и действителната работна среда, да се срещнат с опитни експерти, които посредством знанията си да ги стимулират за направения избор на компетентност и бъдещо кариерно развиване ", изясни Меглена Велинова, началник на Техническия образователен център.
Програмата на образованието беше съобразена с образователния проект на Каирския университет и включи тематики като безвредни условия на работа, детайли на електроразпределителната мрежа, отдалечено отчитане, откриване на нерегламентирани въздействия в електроразпределителната мрежа, модерни способи на работа - лабораторна кола и термовизионна камера, екологични тематики. Проведени бяха и на практика образования на образователния полигон на центъра. Студентите посетиха една от обновените подстанции на ЧЕЗ Разпределение в град София и диспечерския център на компанията. С образованията на студентите се ангажираха експерти от сдружението.
Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение дава благоприятни условия за повишение на квалификацията в региона на електроенергетиката и обезпечаване на качествени експерти в сферата. Центърът предлага съдействие с просветителните институции, като разполагаем на учащите са образователен полигон и изцяло оборудвани механически зали.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР