20 постдокторанти и 10 млади учени от всички факултети на

...
20 постдокторанти и 10 млади учени от всички факултети на
Коментари Харесай

30 млади учени от Тракийския университет в Млади учени и постдокторанти 

20 постдокторанти и 10 млади учени от всички факултети на Тракийския университет в Стара Загора стартират научноизследователска активност по програмата на Министерство на образованието и науката (МОН) " Млади учени и постдокторанти ". 2020-а е втората година от програмата, която е с дълготрайност три години.
Участниците в нея са преподаватели и откриватели във висшето учебно заведение, приключили магистърска степен преди не повече от 10 години, които съгласно условията на програмата са млади учени. Постдокторантите пък би трябвало да са защитили докторска дисертация преди не повече от 5 години. Бенефициентите по " Млади учени и постдокторанти " подписаха публично контракти през днешния ден. 
Университетското управление на поддържа развиването на младите учени в старозагорската Алма матер, съгласно заместник-ректор по научната и интернационална активност проф. доктор Мирослав Карабалиев главната концепция на програмата е " да се подтикват младите учени от една страна, както и да се вкара в България позицията постдокторант ", доста публикувана в Западна Европа и Америка и " предопределена извънредно за изследователска работа “. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР