20 млн. лв.за 1 километър пешеходна зона, на фона на

...
20 млн. лв.за 1 километър пешеходна зона, на фона на
Коментари Харесай

Калоян Паргов: 20 млн. лв. за 1 километър пешеходна зона, на фона на 7 млн. на км магистрала, звучи бомбастично

20 млн. лева.за 1 километър пешеходна зона, на фона на 7 млн. на километър за автомагистрала в двете направления с отчуждаване и всички разноски, звучи  бомбастично. Това сподели ръководителят на БСП-София Калоян Паргов, оповестиха от партийния пресцентър.

„Поредният ремонт в София, на ул. Граф Игнатиев, демонстрира, че Столична община не умее да харчи парите на софиянци качествено, с цел да направи поправки, които са чакани с години“, сподели Паргов.

Той означи, че това е една добра самодейност, която е опорочена. „Очевидно е, че краят на всеки кмет стартира, когато лъснат далаверите в столицата. Търпението на софиянци е изчерпано. Ние не желаеме оставки на буфери, желаеме отговорност от първо лице“, означи Паргов. Той разясни, че единственото, което остава на госпожа Фандъкова, е да се отдръпна.

„Това, което се случва тук, демонстрира неналичието на качество и надзор, липса на качество на техническия план на заданието“, сподели още Паргов. Той изясни, че по контракт изпълнителят се задължава да извършва всички нареждания и заповеди по строително-монтажните работи, дадени от възложителя.

„Нека госпожа Фандъкова отговори- с какви заповеди  и посредством кого е даден на този реализатор цветът на плочките до храм Св. Седмочисленици. Ние не можем да поносим насмешка със знаците на София“, съобщи Паргов. Той означи, че София е лицето на България и не може да се позволява някой да работи безгрижно и повърхностно.

„Това, което чакаме е да се изясни – какво се прави оттук насетне и по какъв начин ще бъдат отстранени всички нередности“, заключи Калоян Паргов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР