20 лева бонус, ако теглим заем за Черния петък, обещават

...
20 лева бонус, ако теглим заем за Черния петък, обещават
Коментари Харесай

Фирми за бързи кредити ловят шарани на Черен петък, с тази схема вкарват хората в мрежата на събирачите на дългове

20 лв. бонус, в случай че теглим заем за Черния петък, дават обещание компании за бързи заеми. Зарибяването на клиенти стартира дни преди старта на огромното извършване на покупки, демонстрира инспекция на " Телеграф ". Двайсетачката не е обвързана с покупка, а заемът е без рента през първия месец. Подарък може да грабне всеки, който тегли заем от 200 до 1500 лева " Не влизайте в сходни клопки. Предложенията са добра традиция по света, само че не и у нас ", предизвести Емил Георгиев, изпълнителен секретар на Федерацията на потребителите в България. " Тук всеки ден за потребителя е черен ", добави той.

Според Емил Георгиев с тези атрактивни оферти за лесни пари хората бързо се озовават в ръцете на събирачите на задължения. И освен на Черния петък. Георгиев даде за образец промоциите на Коледа. Обещават да смъкват дълг от 3000 на 1500 лв., след това пращат колекторски компании, предизвести той. Тегленето на заемите не е единствената тесла за потребителите.

Седмица преди Черния петък уеб сайтове надуват цените на печки, перални, хладилници и прахосмукачки. Например фурна за вграждане седмица преди Черния петък се е продавала з 419 лв.. Сега върви по 428 лв., сякаш понижена от 480 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР