20-кратният победител в турнирите от Големия шлем Роджър Федерер признава,

...
20-кратният победител в турнирите от Големия шлем Роджър Федерер признава,
Коментари Харесай

Федерер: С Надал ставаме все по-близки

20-кратният победител в шампионатите от " Големия шлем " Роджър Федерер признава, че по време на локдауна все по-често е употребявал времето да си приказва с огромния си испански противник на корта Рафаел Надал и двамата стават все по-близки.

" Много си приказвах с Рафа Надал. От една страна и двамата сме в Управителното тяло на Съвета на играчите и сме длъжни да поддържаме връзка. Наше обвързване е да разясняваме какво е нужно да се прави за богатството на нашия спорт, по какъв начин да го развиваме напред. Обаждах му се да го запитвам по какъв начин се оправя по време на жестокия локдаун в Испания. Той пък ми звънна в различен миг, с цел да ме разпита по какъв начин ми върви възобновяване след интервенцията на коляното ", споделя Федерер в изявление за schweizer-illustrierte.ch.
" Чувствам, че с Рафаел ставаме все по-близки. Отначало се радвах, че мога да остана дълго време в Швейцария, както ни принуди пандемията от ковид. И мога да се видя с хора от града и региона. Но след това осъзнах, че ми липсват момчетата, с които сме на шампионатите в Лондон, Париж, Ню Йорк. Ние действително си живеем в АТР тура и в един миг стартира да ни липсва. Вероятно и при другите е по този начин ", споделя още 39-годишният Федерер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР