20-кратният носител на титли от Големия шлем Роджър Федерер съобщи

...
20-кратният носител на титли от Големия шлем Роджър Федерер съобщи
Коментари Харесай

Роджър Федерер ще се оперира отново

20-кратният притежател на трофеи от Големия шлем Роджър Федерер заяви неприятна вест на милионите си почитатели по целия свят. Маестрото от Базел е заставен да се подложи на нова артроскопия на коляното поради травмата, която получи на "Уимбълдън ".

След провалянето от Хуберт Хуркач на 1/4-финалите в Лондон, швейцарецът пропусна Олимпийските игри в Токио, както и Мастърса в Канада. Надеждите със завръщането му бяха да го забележим още веднъж на US Open, само че последните медицински прегледи са открили, че е най-добре той да се подложи на намеса, каквато направи през предишния сезон след Australian Open.

"Исках да оповестя какво се случва от "Уимбълдън " насам. Както може да си визиите, не е просто. Правя чести визити при докторите поради коляното ми, защото се нараних по време на тревния сезон на "Уимбълдън ". Не е това методът да не преставам. За страдание ми споделиха, че в случай че желая в дълготраен проект да се усещам добре, би трябвало да се оперирам. Реших да го сторя. Ще бъда с патерици в продължение на доста седмици и отвън корта много месеци. Ще бъде мъчно в някои връзки, само че паралелно с това знам, че това е вярното нещо. Искам да съм здрав, да търча в близост. Искам да си дам искрица вяра, че ще се върна в тура в някаква форма. Реалист съм. Не ме разбирайте неправилно. Знам какъв брой мъчно е на тази възраст да се подложа на още една интервенция. Ще опитам. Ще мина през рехабилитация, до момента в който съм деен, което ще ми помогне през този дълъг интервал. Благодаря за всички ви известия. Винаги сте били невероятни. Винаги мислите за мен. Някои от вас са страдали с мен, други ми желаете най-хубавото и желаете да се върна на корта, с цел да се усмихвам. Добре съм. Оценявам го. Ще ви осведомявам, до момента в който тече рехабилитацията ми. Желая ви всичко най-хубаво. Скоро ще се забележим ", показа някогашният №1 в обществените мрежи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР