20 хапчета успокоително лекарство и уиски са прелюдията към убийството

...
20 хапчета успокоително лекарство и уиски са прелюдията към убийството
Коментари Харесай

20 хапчета и уиски - прелюдия към безпаметното убийство на младата жена в `Банишора`

20 хапчета успокоително лекарство и уиски са прелюдията към убийството на 25-годишната Калина, осъществено на 16 януари в кв. Банишора в София. Интимният ѝ другар, който е упрекнат за закононарушението, остава в ареста, реши Софийският градски съд.
 Предполагаемият палач на младата жена в  Млада жена е била убита в столичния кв.
23-годишният Васил Василев влезе в правосъдната зала насълзен и не сподели и дума, написа " 24 часа ". От самото начало той твърди, че не помни нищо от нощта на убийството. Пред юриста си Христо Чолаков споделил, че в случай че го е направил, ще се покае.

След съвещанието, гледано при закрити врата, адв. Чолаков описа детайлности.

В последния ден от живота ѝ Васил изпил два блистера, 20 успокоителни хапчета, преди да се прибере. Работел като готвач, бил по през целия ден на крайник и мъчно издържал болката. Калина му се обадила с молба да купи уиски на връщане. Той го направил и се прибрал. Вечеряли, пили и евентуално са правили секс, имали са плевел полов живот, с ексцентрични за него практики, по думите на юриста. Момичето е открито голо и мъртво, а мъжът споделя, че не помни какво се е случило. Когато се осъзнал, взел револвер и се прострелял два пъти, само че не съумял да се самоубие. Единият патрон обаче към момента е в региона на врата му, другият е засегнал ръката.

Адвокатът опровергава появилата се версия за ревнивост - в началото се разкри, че двамата имали спречкване поради известие, което Калина не желала да му прочете. Той е имал всички нейни пароли, не става въпрос за ревнивост, безапелационен е юристът.

Двамата били сгодени. Родителите им очаквали да основат семейство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР