20 градуса, слънце и валежи (Времето)От всичко ще има днес

...
20 градуса, слънце и валежи (Времето)От всичко ще има днес
Коментари Харесай

20 градуса, слънце и валежи

20 градуса, слънце и превалявания (Времето)

От всичко ще има през днешния ден – слънце и превалявания, топло време и вятър.

Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните – сред 17° и 22°, по-ниски в Югоизточна България 13°-16°.

През идващото денонощие над по-голямата част от страната облачността ще е забележителна и на доста места в Централна и Източна България ще има превалявания от дъжд, в източните региони ще са обилни по количество. През деня преваляванията от север ще стартират да стопират, само че на доста места в Южна България ще продължи да превалява, а в югозападните региони и ще прегърми. В северозападната част от страната ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа сдържан източен вятър, в източната половина от североизток. Това заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология.

След обяд тук-там в Рило-Родопската област ще прегърми. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра – към 4°.

На места основно по южното крайбрежие преваляванията ще са обилни по количество. След обяд над Северното Черноморие облачността ще се раздра. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 14°-17°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

източник: actualno.bg
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР