20-годишно момче от Перник губи живота си в катастрофа на

...
20-годишно момче от Перник губи живота си в катастрофа на
Коментари Харесай

След катастрофа със загинало момче: Делото не може да тръгне 3 месеца след фаталния инцидент

20-годишно момче от Перник губи живота си в злополука на автомагистрала „ Струма “.

Във съдбовната заран на 14 май той се прибира от работа с негови сътрудници, а зад кормилото е жена, която има ангажимент да извози служащите от нощната промяна на бензиностанция. Колата, която се движи в посока Перник, попада в локва, завърта се, раздира мантинела и пада в дерето. Защо към този момент три месеца още няма резултат от кръвния тест за алкохол и опиати на шофьорката и по какъв начин това се отразява на хода на делото. 

Майката на починалия Стефан Идакиев Галина Георгиева споделя, че случаят се случва когато сина ѝ е трябвало да се прибере след нощна промяна.

" Служебен превоз трябваше да прибере него и сътрудниците му. Условията на пътя са били извънредно тежки, валял е пороен дъжд. Шофьорката закарва дневната промяна и взема нощната, кара с доста висока скорост. Според неофициална информация е управлявала с двойно над разрешената скорост - 140 км/ч. Така споделя един от сътрудниците на сина ми ", съобщи тя пред. И посочи, че лидерката е имала по-леки контузии и е изписана от болничното заведение. 

Според нея колата е паднала от мост в дере от 11 метра.

" Това е на 6-тия км от " Струма ", след отбивката за Мало Бучино. Двамата пасажери са признати в тежко положение в шокова зала на " Пирогов ". И двете момчета с доста пострадвания. Моят наследник имаше тежка гръдна контузия, от която е могъл да загине на място. Бори се на за живота си 28 дни, живееше му се, имаше фантазии. Два дни след злополуката имаше рожден, навърши 20 години. Предстоеше му шофьорски изпит ", изясни майката. И добави, че другото момче към момента е в доста тежко физическо и психическо положение, със строшен таз. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР