20-годишният модел Микаела Теста от Голд Коуст, Австралия, е натрупала

...
20-годишният модел Микаела Теста от Голд Коуст, Австралия, е натрупала
Коментари Харесай

Забогатяла от интимни снимки направи шокиращо признание

20-годишният модел Микаела Теста от Голд Коуст, Австралия, е натрупала благосъстояние, продавайки еротичните си фотографии в OnlyFans. Доходът на момичето е повече от 162 хиляди $ на месец. Оказва се, обаче, че австралийката е пазила една загадка.

Микаела признава в Instagram, където има 1,2 милиона почитатели, че има психологично разстройство, което е провокирано от продължителна приложимост на неразрешени субстанции. Според нейните думи, в този собствен интервал тя е била мощно повлияна от другари и гаджета, осведоми Daily Mail, представен от БЛИЦ.

" От 16 до 19-годишна възраст одобрявах доста медикаменти. Имам психологични болести, които получих заради постоянната приложимост на тези субстанции, да вземем за пример шизофрения ", споделя Микаела Теста.

През февруари звездата, известна с откровените си фотоси, трябваше да отблъсне офанзивите на консуматори, които бомбардираха Микаела с мнения за това да си „ откри същинска работа “. Момичето отговори, че счита заниманията си за „ същинска “ специалност, и съобщи, че „ не всички са основани за тежка работа “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР