20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за

...
20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за
Коментари Харесай

Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от „Игри на волята“

20-годишният Михаил Кръстев, който е нееднократен първенец по плуване за деца, юноши и младежи, е един от запаметяващите се облици от „ Игри на волята “ 5. Той влезе в предаването с брат си Радостин, само че Радо отпадна много по-рано, а Мишо съумя да влезе в топ 8 и приключи присъединяване си на почетната осма позиция.

Мишо разкри топ 3 на неговите персонални любимци от шоуто, като е несъмнено, че един от тях в действителност е огромният победител, който е взел паричната премия от 100 бона. Мишо разкри и с какъв бизнес се занимава фамилията му и от къде идват парите.

Иван Рълев

Ето кои са най-достойните, съгласно Мишо:

МОМЧИЛ – извънредно мощен боец, супер адаптивен и за мен той е финалист в топ 3.

ДЕНИСЛАВА – ти си извънредно мощна жена, доста си бърза, доста си мощна, можеш и да плуваш, решаваш пъзели. Абе, като цяло си най-комплексната жена и те виждам в топ 3 на финалите.

РЪЛЕВ – ти си железарка. Изключително адаптивен още веднъж. Просто би трябвало да се дублирам, тъй като това са най-базовите и основни качества, които са нужни на Арената. Изключително адаптивен, доста мощен и устойчив.

Вече излезе информация, че Иван Рълев е огромният победител в петия сезон на „ Игри на волята “. Той освен сграбчи паричната премия, само че след края на шоуто си откри гадже – Денислава, с която все оше крият връзката си.

В подкаст Михаил описа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него постоянно му се налагало да прави дизайни на надгробни плочи, давайки своя принос за външния образ на гробовете. Плувецът споделя, че харесва работата си./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР