20-годишният Лоренцо Петров, син на певицата Софи Маринова, е бил

...
20-годишният Лоренцо Петров, син на певицата Софи Маринова, е бил
Коментари Харесай

Синът на Софи Маринова се яви с двама адвокати на разпит за трафик на мигранти

20-годишният Лоренцо Петров, наследник на певицата Софи Маринова, е бил разпитан по следствие за трафик на мигранти в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, заяви за Dir.bg представителят на полицията в морския град Цветелина Рандева.

Младежът, който се търсеше от бургаските криминалисти, се е появил в петък с двама юристи и е дал показания в качеството си на очевидец. Лоренцо Петров е отрекъл изрично да е взел участие в трафик на бежанци и е декларирал пред следователите, че се занимава с продуциране на музика.

До разпита се стигна, откакто на 21 септември на контролно-пропусквателен пункт Русокастро е арестуван джип с 21-годишен водач от София, който превозвал 9 незаконни мигранти, които оповестили, че са сирийци. Пред криминалистите водачът декларирал, че колата му била обезпечена точно от Лоренцо Петров. Бежанците трябвало да бъдат превозени до столицата, а от там трябвало да стигнат до Германия. 

По-късно обаче арестуваният опитал да промени показанията си, като споделил, че единствено се познава с Лоренцо и че на 21 септември двамата са пътували дружно към Айтос, само че объркали пътя и били спрени край Русокастро. Младежите пътували с два автомобила.

Преди да се яви в бургаската полиция пък 20-годишният Лоренцо Петров написа в обществените мрежи, че никой не го е издирвал и всичко това било " цялостна пунта ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР