20-годишният Димитър от Мастър шеф може и да не взе

...
20-годишният Димитър от Мастър шеф може и да не взе
Коментари Харесай

Димитър от „Мастър шеф” завъртя бизнес преди победителя Ивайло

20-годишният Димитър от „ Мастър началник ” може и да не взе премията от 100 хиляди лв. в шоуто, само че пък съумя да завърти печеливш бизнес доста преди спечелилия Ивайло Спасов.

Студентът, който финишира трети в генералното класиране, само че пък стана любим на феновете, взе за съучастник различен известен измежду почитателите участник – отпадналия тъкмо преди финалите Красимир Низамов. Двамата към този момент генерират положителни доходи, като създават менюта и дават уроци по готварство.

Бизнесът на Митко и Краси е почнал надалеч преди излъчването на финалите на „ Мастър началник ” при започване на декември, научи HotArena. Още преди да стане ясно кой печели надпреварата, двамата любимци на феновете са съумели да натрупат солидно количество клиенти, за които създават специфични менюта по авторски предписания по всевъзможни мотиви. Те подготвят ястията непосредствено пред клиентите си, като оферират и любопитни лекции за продуктите и уроци към своята работа. Именно като част от сходна поръчка – вечеря за Никулден, Димитър е приготвил десерта, който по този начин и не съумя да презентира пред журито на финала на „ Мастър началник ”.

„ Уикенд ” към този момент сподели кулинарния шедьовър, въодушевен от обичайните баница с боза и тахан халва. Първоначалната концепция за общия бизнес била на Красимир, който Митко назовава „ най-вдъхновяващия си сътрудник ”. Двамата се срещат преди година на кастингите за шоуто. Оттогава до момента са станали извънредно близки. Самият Краси разяснява резултатите от класирането по следния метод: „ не успяхме да спечелим 100 000 лв., само че никой не може да ни спре да ги изкараме с работа ”.

В същото време спечелилият Ивайло Спасов твърди, че към този момент е на финалната права към отварянето на бъдещата си дюнерджийница. Още на кастингите за шоуто той разгласи, че счита да отвори точно такова заведение, в случай че победи в „ Мастър началник ”. Засега е планувано то да проработи през януари, като точната дата към момента не е публично обявена. Не е ясно дали в менюто ще има дюнер в чест на режисьорката Неда Соколовска, която избави Иво от емилинация в надпреварата. Но готвачът даде обещание да вложи буквите от името й в името на заведението. Тези дни стана ясно тъкмо по какъв начин ще се споделя дюнерджийницата. Макар в нея да попадат и четирите букви от имено на Неда, думата няма нищо общо с него и е на немски.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР