20-годишният беглец не е бил дрогиран или пиян Будни граждани

...
20-годишният беглец не е бил дрогиран или пиян Будни граждани
Коментари Харесай

Иван Чонито скитал бос край Каваци, будни граждани го издали на полицията

20-годишният дезертьор не е бил дрогиран или пийнал

Будни жители са издали на полицията Иван Чонтов-Чонито. Те са забелязали подозрителен млад мъж да скита необут в региона на комплекс „ Грийн Лайф “ към 09:25 ч. тази заран. Веднага са алармирали тел. 112, а към мястото се отправил полицейски патрул, който задържал бургазлията и го отвел в РУ-Созопол за изясняване на елементи по случая. Чонито е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са били негативни. Това оповестиха от полицията, откъдето удостоверяват информацията на Флагман.бг за ареста на младия мъж. 

Чонито няма огромен стаж зад кормилото. Той е едвам на 20 години, като ги е навършил преди няколко дни - на 5 януари. Високата скорост му е пристрастеност и постоянно се прави на играч зад кормилото, разкриха негови познати. 

Припомняме, че екшънът с бясната гонка се разигра нощес към 20 ч. Получено е известие за случай, при който млад мъж с несъответстващо държание се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в региона на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев ” и “Македония ”. Междувременно е получен нов сигнал за погрешно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици мрачен джип в посока ж.п. гара - Бургас, пречещ на придвижването и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, несъответстващият мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпоредби, потеглил по бул. “Христо Ботев ” в посока ж.п. гара - Бургас. С десен завой джипа минал през бул. “Иван Вазов ”, ул. “Спортна ”, бул. “Тодор Александров ” и местността “Пода ” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и рейс от градския превоз. От случая няма потърпевши жители. (ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР