20-годишният български защитник Димо Кръстев сменя отборите в Италия и

...
20-годишният български защитник Димо Кръстев сменя отборите в Италия и
Коментари Харесай

Фиорентина прати Димо Кръстев във ФералпиСало

20-годишният български бранител Димо Кръстев сменя тимовете в Италия и от пролетта ще играе за ФералпиСало, оповестиха от новия му клуб. Бургазлията през есента беше преотстъпен от Фиорентина в Катандзаро от Серия В, само че мъчно намираше място в стартовия състав на южняците.

Сега " виолетовите " от Флоренция го преотстъпват на тима от Лонато дел Гарда, район Бреша, който се намира на предпоследното 19-о място във второто равнище. ФералпиСало има 17 точки и е на 3 от местата, които изпращат на плейоф за оставане в групата. Те към този момент започнаха с огромната селекция, която се надяват, че ще ги остави в групата, а Кръстев е един от тях.

" ФералпиСало има удоволствието да заяви, че е придобил краткотрайно от Фиорентина спортните услуги на футболиста Димо Кръстев. Роденият през 2003 година бранител, българин, подписа контракт с клуба от Лонато дел Гарда до 30 юни 2024 година Димо, който ще носи фланелката с номер 17, е посрещнат най-топло в Сало ", се споделя в формалното известие на " синьо-зелените ".

" Опитният Бруно Мартела посъветва всички да ме назовават ​​ " брате ", което на български значи " брат ", с цел да няма недоразумения. Благодаря на досегашния ми тим Катандзаро, който ми оказа помощ да израсна през тези шест месеца, само че в този момент съм благополучен да бъда тук и съм разчувствуван. Искам да дам своя принос към тима. Бях посрещнат доста добре и открих прекрасен колектив ", съобщи Димо Кръстев при представянето си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР