20-годишната Валерия от Дупница е една от участничките в третия

...
20-годишната Валерия от Дупница е една от участничките в третия
Коментари Харесай

Валерия разплака зрителите в Ергенът и целуна Алекс

20-годишната Валерия от Дупница е една от участничките в третия сезон на " Ергенът " по БТВ. Тя работи като модел и учи стопанска система на защитата и сигурността в УНСС. Красавицата разчувства феновете с персоналната си драма, за която описа при представянето си.



" Най-близкият ми човек е моята майка, която е образец за подражателство. Тя е всичко, което имам на този свят. Когато бях на 18 година тя умря от рак. Беше болна 7 години. Тя си отиваше пред очите ми постепенно и трудно. Не искаше помощ, просто постоянно споделяше, че е ОК и се усеща добре. Една седмица преди да почине я вкараха в болница. Там тогава разбрах от доктора, че в действителност няма излаз от тази обстановка, няма вяра и нищо не може да се направи за нея ", описа тя и се разстрои.



" Тогава просто светът ми се срина. Трябваше да порасна за секунди. Да поема грижите или най-малко част от тях за дребната ми сестричка и да поема цялото домакинство у дома. Два месеца откакто мама умря развих обществена тревога. Известно време не можех да изляза от у дома, не можех да отида до магазина, да разходя кучето или да изляза с другари. Дупката, в която попаднах, се оказа бездънна и тогава много от моите другари ме предадоха, а имах най-голяма потребност от тях. Затова едно от нещата, за които бленувам, е човек, с който ще мога да бъда спокойна, да му вярвам, да бленувам и да бъда себе си ", показа още Валерия.



При първата си среща с ергена Алек тя донесе поднос с храна. Отваряйки го вътре имаше спагети и тя подкани мъжа да ги ядат дружно. Така съумя да се добере до първата целувка в третия сезон на " Ергенът ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР