20-годишната певица заяви, че се страхува от това да бъде

...
20-годишната певица заяви, че се страхува от това да бъде
Коментари Харесай

Били Айлиш за живота без деца: По-добре да умра!

20-годишната певица съобщи, че се " опасява " от това да бъде родител.

Били Айлиш рядко приказва за персоналния си живот, само че даже и тук има изключения. И по този начин, в свое скорошно изявление звездата призна, че от детството си е мечтала за огромно и крепко семейство.

„ Предпочитам да умра, в сравнение с да пребивавам целия си живот без деца. Наистина се нуждая от тях “, сподели Били. В същото време Айлиш е наясно с отговорностите, които носи родителството, и е помислила по какъв начин тези отговорности могат да й натежат.

„ Колкото повече одъртявам, толкоз повече се безпокоя за обстоятелството, че един ден детето ми може да реши, че нещо е вярно, когато не е по този начин. Ами в случай че не ме слушат? “, сподели певицата.

Изпълнителката на „ Happier Than Ever “ разяснява и тематиката за вилнеещата зараза от принуждение с оръжие в Съединени американски щати. „ Трябва ли да се страхуваш да вървиш на учебно заведение? “ попита тя и добави: „ Когато децата отиват на учебно заведение би трябвало да са готови за изменящо живота травматично прекарване или за умиране. Какво? Къде е логиката?! ", отсече Айлиш.
View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР