20-годишната манекенка Джиджи Хадид призна, че притежава впечатляваща колекция от

...
20-годишната манекенка Джиджи Хадид призна, че притежава впечатляваща колекция от
Коментари Харесай

Бела Хадид притежава над 200 чифта маратонки


20-годишната манекенка Джиджи Хадид призна, че има впечатляваща сбирка от обувки като близо 200 чифта от нея са в действителност модели на „ Найк ”.

Брюнетката, която предходната година си партнира с стилния колос в спортното облекло показа, че постоянно е била захласната от маратонките на компанията и те са се трансформирали в неизменима част от визията й още от детските й години.

„ Когато се реалокирах в Ню Йорк, подписах с „ Найк ”, само че аз към този момент и носех единствено „ Найк ”, разкри по-малката сестра на Джиджи Хадид във видео, оповестено на complex.com.

''Обичам обувките си. Мисля, че кецовете постоянно ще са номер 1 в модата…. Според мен девойките наподобяват секси в спортни обувки. Това е най-готиното нещо, което може да облечеш на рокля, или каквото друго пожелаеш. ”, счита още стилната иконата и споделя, че още като дете е носила в учебно заведение серията на Найк „ Еър Форс Уан ”, с цел да показва характерността си и да изпъква измежду останалите си съученички, когато са носили униформи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР