20-годишната Карина Атанасова е сред кандидатките, които ще се борят

...
20-годишната Карина Атанасова е сред кандидатките, които ще се борят
Коментари Харесай

Кандидат-плеймейтка проговори след булимията

20-годишната Карина Атанасова е измежду кандидатките, които ще се борят за купата Мис Плеймейт 2020. Атрактивната брюнетка е родом от Стара Загора, само че от няколко години живее в Пловдив. Преди три години се среща с приятеля си, който е пловдивчанин и е задоволително състоятелен, с цел да задоволи всяка волност на половинката си. Любовта пламва бързо и той я кани да остане да живее с него. Така Карина ежедневно пътува до родната Стара Загора, с цел да върви на учебно заведение, а по-късно идва до Пловдив при гаджето. 20-годишното момиче твърди, че сполучливо е съчетавала двете неща, като държи да означи, че е приключила учебно заведение, не е отсъствала и е била постоянна ученичка. Тя е възпитаничка на Професионална гимназия по облекло и хранене " Райна Княгиня " в град Стара Загора, със компетентност " Кетъринг ".

Когато е на 16 години, Карина претърпява тежък интервал в живота си. Тя развива булимия - заболяване, което се показва в усвояване на големи количества храна, последвано от самопредизвикано повръщане и банкет на диуретици, при което пациентите развиват маниакален боязън от напълняване. Карина съумява да се избави, с помощта на книга, която препрочита два пъти и трансформира напълно мисленето и живота и.

Днес, на 20 години, плеймейтката не се срами да показа фотография от интервала, в който е била пълничка, горда е, че е съумяла да пребори заболяването и гледа самоуверено напред към фантазиите и упоритостта да стане известна в България и освен.

Карина се храни здравословно, тренира крепко и театралничи пред обектива със секси тяло, посредством, на което счита да разбие конкуренцията и да грабне короната Мис Плеймейт 2020. Тя е " за " пластичните интервенции " и корекциите, като има няколко такива по себе си.

Ето какво описа още пред Trafficnews 20-годишната кандидат-плеймейтка Карина Атанасова.

- Как реши да участваш в състезанието Мис Плеймейт 2020?

- От дребна одобрявам изявата на сцена! Доста време работех по себе си и към този момент съм пълнолетна, по тази причина съм решила, че е време да застана очи в очи с предизвикването.

- С какво се занимаваш с изключение на с моделството?

- В момента пускам личен бизнес обвързван с модата.

- Какво мислиш за останалите участнички и с какво се открояваш от тях?

- Момичетата са страхотни и общителни. Мисля, че се откроявам от всички останали с това, че съм атрактивна на сцената, давам всичко от себе си и мисля, че съм доста много секси! (мъжете ще потвърдят).

- Каква е задачата на присъединяване ти във формата?

- Целта ми е, с изключение на да печеля, да стана известна.

- Как реагираха родителите ти, когато схванаха, че си измежду кандидатките? Подкрепят ли те?

- Родителите ми са напълно зад тила ми! Майка ми е компактно до мен на всички места и самоуверено мога да настоявам, че точно тя е най-хубавата ми другарка.

- В своята визитка ти споделяш, за интервал от живота си, който е бил сложен за теб. Как съумя да се оправиш с заболяването и какво ти костваше това?

- Аз се мотивирах едвам тогава, откакто разбрах, че съм болна, тъй като това булимията е заболяване, при което не незабавно осъзнаваш, че в действителност имаш голям здравословен проблем. В този по този начин сложен стадий от живота ми започнах да чета една книга, която носи заглавието " Силата на твоето подсъзнание ". Препрочетох я два пъти и самоуверено мога да настоявам, че точно тя промени живота ми. Започнах да мисля по различен метод, лека-полека започнах и да се храня повече, другояче лекарите ме бяха отписали като човек.

Не ме е позор да покажа фотоси, от интервала, когато бях пълничка! Тогава бях на 16 години, в този момент съм на 20, а разликата е забележима. Именно с тези снимки, желая да се обърна към всички девойки, които страдат от същото заболяване и да им кажа, че не са сами и имат ли силата, волята и желанието, могат да се оправят със всичко и още веднъж да водят естествен живот.
 Кандидат-плеймейтка проговори след булимията

- А по какъв начин съумя да добиеш тази форма, в която си сега? Как поддържаш това съвършено тяло?

- В момента акцентирам на здравословния метод на живот. Храня се най-вече със салати, изсъхнало месо и риба. Всичко изпечено на скара, без добавена безусловно никаква лой. Не одобрявам сол, изцяло съм не запомнила и за сладките и пържени храни. Целия си хранителен режим комбинирам с усилените тренировки в залата.

- Колко татуировки имаш и какво значат те?

- Татуировките, които имам по тялото си са три на брой. Едната е на кръста и е орхидея. Нея си направих в Испания и е подарък от сестра ми, която живееше там 5 години. Ако би трябвало да бъда почтена, не ми харесва! Другата ми татуировка е на бедрото и е роза, като няма никаква символика за мен. Направих си я просто ей по този начин, когато бях по-малка. Третата е от дясната страна на дупето ми - египтянка със змия. Олицетворява Египет, а аз пъклен одобрявам тази страна! Чета и виждам излъчвания по National Geographic, които са свързани с тази тема. Този татус въплъщава силата на всяка една жена и това, че ни свързват със змии.

- Имаш ли пластични интервенции имаш по себе си? Колко и какви?

- Имам силикон в гърдите - 300 кубика, брадичка, скули, ботокс в челото и много пъти съм си слагала хиалурон в устните.

- А по какъв начин половинката ти приема тези изяви? Ревнува ли те и по какъв начин се запознахте?

- Приятелят ми, несъмнено, ме ревнува, тъй като съм секси и красива! Но пък постоянно е до мен и ме поддържа изцяло, тъй като доста ме обича. Той е компактно с мен на всяка една моя изява.

Запознахме се посредством общи другари и той беше основателят и индивидът, поради който се реалокирах да пребивавам в град Пловдив. Заможен е и извършва всяко едно мое предпочитание!

- Получавала ли си палави оферти?

- Разбира се, получавала съм доста палави оферти, само че не давам отговор на сходни известия, защото не се считам за лека жена. Имам си правила и не върша всичко непременно!

- Би ли се снимала в сексуален филм?

- Не бих се снимала в сексуален филм! Това, че върша еротика посредством фотоси е напълно друго от сексуален филм. За нещо красиво, което въплъщава женското тяло и форми бих се снимала, само че в нещо като порното - в никакъв случай.

- Във визитката си споделяш, че искаш да бъдеш в леглото с две дами? Била ли си, и в случай че би трябвало да посочиш две имена, кои биха били те?

- До момента не съм била с две дами и точно по тази причина споделих, че ми е фантазия. Относно имената - Анджелина Джоли и Дженифър Лопес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР