20-годишната Дивна, която едва не уби приятелката си — моделът

...
20-годишната Дивна, която едва не уби приятелката си — моделът
Коментари Харесай

Дивна поиска прошка от потрошената Кристин

20-годишната Дивна, която едвам не умъртви приятелката си — моделът Кристин Илиева в тежка злополука, най-сетне е събрала кураж да я помоли за амнистия, написа "Уикенд ".

Ден преди Великден изпълнителката на „ Ти не можеш да ме спреш” отишла във ВМА, където екип от експерти непрекъснато бди над осакатената Кристин.

Дивна съгласувала визитата си с лелята на модела, която неотдавна обществено я укори, че бяга от отговорност и няма смелостта да потърси племенницата й. От прочувствените думи на Изабела Господинова стана ясно, че в фамилията на Кристин са доста разочаровани от бездействието на Дивна и неналичието й на заинтригуваност към приятелката й, която пострада по нейна виновност.

Прочувствените й думи явно са подействали отрезвяващо на Дивна, която се свързала с околните на Кристин и дружно с родителите си пристигнала във ВМА, с цел да види потърпевшото момиче. Няколко дни преди този момент околните й насочиха вик за помощ в обществените мрежи и помолиха всеки, който има предпочитание да подари кръв за интервенциите на Кристин.



В продължение на 2 седмици след злополуката мобилният телефон на Дивна бе изключен. Според другари и сътрудници на младата певица, тя била в извънредно тежко психическо положение. Тийнейджърката изпаднала в нервозен срив, когато научила какво е предизвикала на най-близката си другарка. Певицата не серпантина да плаче, а нощем не можела да мигне поради насъбрания стрес. „ Какво направих? Как ще пребивавам от тук нататък”, самообвинявала се изпълнителката.



Дивна била подготвена да се раздели с премията си от музикалното предаване "Пей с мен ", което завоюва дружно с артиста Миро едвам 11-годишна. Двамата си поделиха огромната премия от 500 000 лв.. Дивна внесла своите 250 000 лева в банка и проектите й били един ден да ги влага в музикалното си бъдеще. Ако осакатената Кристин предяви правосъдни искания към младата звезда, при тежката телесна щета, която й е предизвикала, може да получи даже ефикасна присъда, разясняват адвокати.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР