20-годишна студентка по медицина е помогнала на пътниците да излязат

...
20-годишна студентка по медицина е помогнала на пътниците да излязат
Коментари Харесай

Пред БНТ: Разказ на студентката, извадила пътниците от катастрофиралия автобус

20-годишна студентка по медицина е помогнала на пасажерите да излязат от смазания след удара с ТИР рейс при тежката кастрофа, в която починаха трима души.

Ето какво показа момичето пред Българска национална телевизия:

Качих се в рейса за трето място, там имаше едно момче, което беше седнало на моето място. Казах му - билетът ми е за тука, той сподели - рейсът съвсем е празен, седни някъде другаде. После помня единствено по какъв начин нещо ми падна върху крайници, блъснах си главата, причерня ми пред очите. Като пристигнах на себе си, счупих стъклото на рейса. Сама помагах на другите, нямаше кой различен. В момента не мога да ви опиша какъв брой ме боли, имам ужасни болки...

Ударът сред рейса и камиона малко след среднощ е бил преден. На място умират двамата водачи и един от пасажерите от рейса, чието място е било зад лидера.

Четирима пасажери са откарани в болница без съществени пострадвания и са изписани за домашно лекуване.

Те са с мекотъканни контузии, нямат индикации за приемане, съобщи пред Българска национална телевизия шефът на Великотърновската болница.

Участъкът от случая остана затворен за придвижване часове наред. Около 11 ч придвижването беше възобновено.

В 13 ч се чака управляващите да дадат повече детайлности за случая. Брифингът може да наблюдавате онлайн във на " По света и у нас " или на

Автор: Мирела Дончева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР