20-годишна жена успя да се спаси от потенциално отвличане, а

...
20-годишна жена успя да се спаси от потенциално отвличане, а
Коментари Харесай

Четирима пребиха мъж в къщата му пред очите на негова роднина

20-годишна жена съумя да се избави от евентуално похищение, а неин родственик е в болница с заплаха за живота откакто къщата им в плевенското село Каменец била нападната от четирима мъже. Двама от нападателите към този момент са арестувани. Другите двама се търсят, заяви Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Екшънът се разиграл през вчерашния ден на разсъмване. Младата жена е от град Летница, само че отишла в Каменец в дома на собствен родственик – 44-годишен. Нападателите пристигнали с лек автомобил " Опел ". Влезли в къщата и пребили роднината – спукали му черепа и му нанесли голям брой контузии по тялото. Набелязаната жертва съумяла да се обади на тел. 112 и полицията реагирала незабавно. Когато изпратените патрулки пристигнали на място, от четиримата мъже нямало и помен.  
Пребитият бил откаран в плевенската " Спешна помощ " и лекарите съумели да стабилизират положението му.
Самоличността на причинителите е открита. Трима от тях са от град Павликени – на 22 година, 47 година и 38 година, четвъртият е 24-годишен от Летница. Те се укрили и били оповестени за търсене с мярка " наложително довеждане ". 24-годишният е арестуван от ловешки служители на реда, а 22-годишният е хванат в Павликени.
Материалите по случая са докладвани в Плевенската окръжна прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР