20-годишна жена разкри как е спечелила достатъчно пари, за да

...
20-годишна жена разкри как е спечелила достатъчно пари, за да
Коментари Харесай

Касиерка напусна магазина, започна да се снима гола и си купи къща за половин милион СНИМКИ

20-годишна жена разкри по какъв начин е спечелила задоволително пари, с цел да напусне работата си и да си купи къща за 210 000 английски лири (почти 500 000 лева). Красавицата е почнала да продава свои голи фотоси и видеа в мрежата, написа в. "Дейли Стар ".

Жената от графство Кент е работила като служителка в магазин. Започната е работа на 16 години, само че на 18 е напуснала, когато профилът ѝ в OnlyFans, където тя продава своите голи фотоси, почнал да набира скорост.


Работейки под псевдонима BunnyRoseX, момичето твърди, че печели по над 2 500 английски лири продавайки свои фотоси за по 4 английски лири парчето. Видеата с младата жена се харчат по 17 лири.

Стриптизьорка: Завиждайте, с тези мръсни СНИМКИ си купих ново Ламборгини ВИДЕО 18+

По думите ѝ, с новооткритата си финансова независимост тя е съумяла да си купи къща за 201 00 $, с изключение на другите капризи.


"Обичам когато непринудено реша да отпътува за някъде и незабавно си ангажирам отмора. Хапвам когато си желая в скъпи заведения за хранене. Въобще не мисля за парите, с цел да съм сигурна, че имам задоволително за месеца, както вършат тези, които работят елементарни работи ", споделя момичето.
Все отново би трябвало да се означи, че с лесните за печелене пари идват и много страни стремежи от клиентите.


"Желанията на моите фенове варират. Обичайните са за голи фотоси и видеа. Някои пък желаят да си ближа краката, фотоси на колената ми, даже фотоси единствено на ръцете ми ", разкрива младата бизнесменка.

Освен пари, Бъни постоянно получава и дарове.

"Подаръци идват постоянно. От чанти до обувки. Най-много обичам ваучери за Амазон, тъй като не желая да си разгадавам адреса ", признава тя.

Като за похлупак на триумфа ѝ, Бъни твърди, че е сгодена. Също по този начин цялото ѝ семейство утвърждава нейния кариерен избор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР