20-годишна е задържана при опит да внесе хероин на приятеля

...
20-годишна е задържана при опит да внесе хероин на приятеля
Коментари Харесай

Момиче опита да внесе хероин на приятеля си в ареста

20-годишна е арестувана при опит да внесе хероин на приятеля си в ареста в Търговище. Дрогата от 7,5 грама била напъхана в бурканче с храна, само че при инспекцията в Районната работа „ Изпълнение на наказванията ” униформените се натъкнали на неразрешеното вещество. При полевия наркотест било открито, че е хероин.

Момичето отивало на рандеву на 33-годишния Диян Т., който е в ареста за ръководство без брошура, с подправени табели и други нарушавания.

Мъжът, който е с адресна регистрация във Варна, само че родом от Търговище, преди този момент бил 8 месеца в ареста, откакто в колата му били открити опиати. Разследвали го за разпространение на подправени евро. Тъй като експертизите на били подготвени, се наложило да го пуснат от ареста тогава. Само след месец и половина бил хванат да кара в периода на отнемане от правоуправление, припомниха осведомени.

Опитът да бъде импортиран хероин в ареста в Търговище е станал още на 29 декември, само че от полицията го оповестиха във втория ден от новата година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР