20-годишен студент се нуждае от спешна животоспасяваща трансплантация. Младият мъж

...
20-годишен студент се нуждае от спешна животоспасяваща трансплантация. Младият мъж
Коментари Харесай

Животът на студента Георги се преобърна надолу ВИДЕО

20-годишен студент се нуждае от незабавна животоспасяваща трансплантация. Младият мъж е болен от левкемия, а късмет му дава турска клиника.

Семейството обаче няма средства, с които да заплати скъпоструващото лекуване. В опит да го избави, фамилията му отпътува за Истанбул, където се лекува към този момент два месеца, оповестява Нова телевизия.

„ Георги мина химиотерапия, той е доста добре след химиотерапията. Следващата стъпка е трансплантацията на стволови кафези. Шансовете за триумф са доста огромни. Процентът успеваемост е доста висок “, споделя майката на Георги.

Лечението коства 150 хиляди евро и благодарение на донори e събрана огромна част от сумата. За да се извърши трансплантацията обаче средствата би трябвало да се съберат час по-скоро.



„ Трябват 32 хиляди евро, с цел да излезем на нула с болничното заведение и след това ще трябват още към 10 хиляди евро за възобновяване след трансплантация. Бог да благослови всяка ръчичка и паричка, която пристигна за избавление на детето ми “, споделя Христина.

За Георги към този момент е открит донор, а екипът в турската клиника е подготвен да го трансплантира още идната седмица.

Ето по какъв начин може да помогнете и Вие:

SMS на: 17777, текст: DMS GOSHO
IBAN UniCredit Bulbank в Лева: BG57UNCR70001524167804
IBAN UniCredit Bulbank в Евро: BG85UNCR70001524167300
Титуляр: Георги Христинов Китипов
Paypal:
@georgikitipov
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР