20-годишен сириец е загубил живота си в гонка с полицията

...
20-годишен сириец е загубил живота си в гонка с полицията
Коментари Харесай

20-годишен сириец е загубил живота си в гонка с полицията в Гърция

20-годишен сириец е изгубил живота си в гонка с полицията в Гърция: 

Полицейски чиновник в Гърция беше задържан за убийството на 20-годишен сириец по време на автомобилно гонене край град Лариса, заяви KeepTalkingGreece.com.

Жертвата е карала пикап, откраднат от Атина, настояват източници от полицията. Преследването почнало, откакто 20-годишният юноша не спрял след полицейски сигнал наоколо до село Мошохори.

Жертвата нараснала скоростта, което предиздвикало служителите на реда да го преследват известно време, преди колата да се разбие в стена. След това той се опитал да избяга пешком, само че преследващият го служител на реда го прострелял и умъртвил.

На място е извикана кола за спешна помощ, само че не е съумяла да го реанимира.

Според съществуващите доказателства животът на служителите на реда не е бил в заплаха, а 20-годишната жертва е била на много огромно разстояние от него, бягайки в противоположната посока, с цел да избяга от ареста.

Куршумът е блъснал жертвата в ребрата от разстояние над 1,5 метра, оповестиха националната телевизия ERT и локалните медии, съобщи БГНЕС.

Местният onlarissa.gr заяви, че жертвата е била невъоръжена.

Извършителят прекара в прокуратурата единствено десетина минути, защото аутопсията не е завършила. Води се и вътрешна полицейска инспекция.

Адвокатът сподели пред медиите, че клиентът му е „ сломен “. Жертвата е била освободена от пандиза предишния март, където е лежал присъда за трафик на мигранти, изтекоха в медиите полицейски източници.

Почти невероятно е служителят на реда да е знаел за престъпното минало на жертвата по време на преследването.

При сходен случай през декември предходната година служител на реда простреля в главата 16-годишен ром по време на гонене с кола, откакто младежът отказал да заплати 20 евро за бензин. Младежът се опитал да избяга с колата си от местопроизшествието и се опитал да преобърне полицейски мотоциклет, с цел да избегне ареста, при което бил прострелян, написа " Етнос ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР