20-годишен шофьор от с. Разлив е бил заловен от полицията,

...
20-годишен шофьор от с. Разлив е бил заловен от полицията,
Коментари Харесай

Заловиха 20-годишен със 7 акта да лети с 260 км/час в Правешко

20-годишен водач от с. Разлив е бил хванат от полицията, откакто самичък е снимал и популяризирал няколко клипа, на които кара със скорост от 260 км/час . След осъществена информация се е оказало, че младежът е престъпно проявен,  оповестиха от ОДМВР-София.

 Скоростомер
Скоростомер. Снимка: ОДМВР-София

Служители на РУ-Правец се сдобили с информация за клипчета в обществена мрежа, показващи шофиране със скорост, в пъти надвишаваща оптимално допустимата. След незабавна реакция открили, че видеоклиповете са оповестени в профила на престъпно проявен юноша. Единият материал показвал нощно шофиране на основен път в с. Разлив със скорост към 240 км/час при ограничаване 50 км/час. На другите два клипа километражът отчитал скорост от 260 км/час .

В хода на незабавна инспекция била открита самоличността на лидера, който бил извикан в районното ръководство. При информация станало ясно, че младият мъж е дееспособен лидер от 2022 година, като досега към този момент са му формирани 18 фиша и 7 акта за разнородни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата /ЗДвП/. Разследването по случая продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР