20-годишен пробва да изнесе марихуана за 26 000 лв., крита

...
20-годишен пробва да изнесе марихуана за 26 000 лв., крита
Коментари Харесай

Крият марихуана за 26 000 лв. в газовата бутилка на „Porshe ...

20-годишен опитва да изнесе марихуана за 26 000 лева, крита в газовата бутилка на „ Porshe Cayenne “, само че бе хванат от митничарите на „ Капитан Андреево “. По случая прокуратурата притегли като обвинени младия мъж, дружно с още 2-ма на възраст 24 и 25 година, за това че са създали опит да пренесат през границата на страната в Турция високорисково наркотично вещество - марихуана, с общо бруто тегло 6,650 кг, оповестиха от Обвинението.
На 29 т.м. на ГКПП-Капитан Андреево, в посока Турция, пристигнало поршето с български регистрационен номер, ръководен от 20-годишния. Превозното средство било отклонено за щателна митническа инспекция. Така в газовата бутилка на лекия автомобил митническите органи разкрили полиетиленов чувал, в който имало суха зелена листна маса. При изработен полеви тест сухата маса позитивирала на марихуана.. В хода на следствието се открило, че съпричастни към осъществяване на закононарушението били още двама – подстрекател и помощник.

По делото се правят дейности по следствието. Водачът на автомобила и съучастниците му са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура в Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тримата обвинени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР