20-годишен петричанин беше арестуван миналата вечер за опасен дрифт с

...
20-годишен петричанин беше арестуван миналата вечер за опасен дрифт с
Коментари Харесай

Арестуваха 20- годишен за опасен дрифт посред бял ден на оживена улица в Петрич! Застрашил живота на 4 момчета 

20-годишен петричанин беше задържан предходната вечер за рисков дрифт с автомобил в центъра на Петрич. Задържаният е Асен Иванов, който натоварил в персоналното си БМВ 4 момчета, чийто живот заплашил с рисковите си маневри. В региона на банка ДСК в града на улица " Цар Борис " Асен се въртял с гневна скорост в кръг, пилейки гуми измежду бял ден, когато в региона имало доста хора, в това число и деца. Незабавно е подаден сигнал в полицията и търсачът на мощни чувства е арестуван. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство с автомобил член 325 от Наказателен кодекс.

Припомняме, че улица " Цар Борис " е място, на което и различен път младежи са се правили на каскадьори. Преди години водач на 18 години загуби надзор над колата си, качи се на тротоар и опустоши трима младежи. Момче и момиче бяха тежко ранени с заплаха за живота, друго момиче се размина с по-леки пострадвания. Двете девойки на 15 и 16 години и 17-годишният брат на едното от тях чакали транспорт да се приберат у дома в близкото село Първомай.

Завалял дъжд и те се подслонили под навеса на заведение заведението “Катмите ” на улица “Цар Борис III ”. Внезапно около тях профучал сребрист “Опел Астра ” и се завъртял със свирене гуми. Поднесъл по мокрия асфалт и връхлетял младежите.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР