20-годишен перничанин е шофирал лек автомобил БМВ“ след употреба на

...
20-годишен перничанин е шофирал лек автомобил БМВ“ след употреба на
Коментари Харесай

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир

20-годишен перничанин е карал лек автомобил „ БМВ “ след приложимост на наркотични субстанции. Младежът бил поверен тази нощ, на ул. „ Вардар “ в регионалния град. Уредът отчел позитивен резултат за канабис. Отказал кръвна проба за химичен разбор и бил арестуван за до 24 ч.

Вчера, към 16, 45 ч. в пернишкия кв. „ Църква “ зародил лек пътен случай сред рейс „ Ивеко “, ръководен от 64-годишен перничанин и лек автомобил „ Ягуар “ с лидер 22-годишен от пернишкото с. Студена. При експериментиране на двамата водачи за алкохол и наркотични субстанции е регистриран позитивен резултат за амфетамин на по-младият. Дал е кръвна проба за химичен разбор и е арестуван за до 24 ч.

36-годишен гражданин на радомирското с. Извор “ е управлявал товарен автомобил „ Дачия “ след приложимост на канабис. Мъжът бил тестван през вчерашния ден,около 06, 14 ч. в с. Извор “. Дал е кръвна проба за химичен разбор и е арестуван за до 24 ч.

Двама радомирци са арестувани за владение на наркотични субстанции. Това е станало при извършена профилирана полицейска интервенция по отношение на разпространяването и използването на опиати. Служители от районно управление (на МВР) – Радомир ревизирали младежи на 19 и 22 години. Последвал персонален обиск, при който у по-възрастният е открита и конфискувана саморъчно направена цигара с марихуана. Задържани са за до 24 ч. с полицейска мярка и работата продължава под надзора на прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР