20-годишен младеж от пазарджишкото село Сарая е изчезнало преди дни

...
20-годишен младеж от пазарджишкото село Сарая е изчезнало преди дни
Коментари Харесай

20-г. студент от СУ изчезна мистериозно в София, телефонът му мълчи дни наред, дирят го под дърво и камък

20-годишен юноша от пазарджишкото село Сарая е изчезнало преди дни в София. Приятели на Николай Митов, който е студент втора година в Софийския университет "Св. Кл. Охридски ", го търсят в мрежата.

Те са доста обезпокоени и чакат да чуят положителни вести. Снимката на младежа се споделя в разнообразни профили в обществената мрежа с вярата, че някой може да има някаква информация за него.

Николай Валентинов Митов е забелязан за последно на 23 януари от неговия съквартирант в Студентски град. Телефонът му е бил засечен в кв. "Видните ", Казичене, само че към този момент е изключен и никой няма връзка с него. Николай е бил облечен с тъмносини дънки и дълго мрачно яке.



Той е висок 180 см, със зелени очи и светла коса. За изгубването на момчето е подаден сигнал в Седмо РПУ в София, само че досега няма информация за него.

Николай Митов е някогашен ученик на Математическа гимназия „ Константин Величков “ в Пазарджик, а негови някогашни съученици и учители мощно са обезпокоени за него.

Приятелите умоляват всеки, който има някаква информация за него, да се обади на телефоните 0899140064 или 0899161356 или в най-близкото ръководство на полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР