20-годишен младеж от ловешко село е задържан от пловдивската полиция

...
20-годишен младеж от ловешко село е задържан от пловдивската полиция
Коментари Харесай

20-годишен заплашил с нож таксиметрова шофьорка и я обрал

20-годишен юноша от ловешко село е арестуван от пловдивската полиция за осъществен обир.  Младият мъж е заплашил с нож лидерка на такси, откраднал оборота и избягал. Днес Районна прокуратура - Пловдив го притегли като обвинен за осъщественото закононарушение по чл.198 от Наказателния кодекс (НК). Инцидентът зародил малко преди среднощ на 16.09.20 година При осъществяване на таксиметров курс 42-годишна пловдивчанка качила млад, който трябвало да закара до село Труд.
Клиентът извадил нож, опирайки го в гърлото на шофьорката, и откраднал оборота от 100 лв.. Мъжът взел мобилния телефон на дамата, с цел да няма връзка, излезнал от автомобила и се отдръпнал в незнайна посока. След взаимни дейности на чиновници на районно управление (на МВР) - Труд и отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Пловдив е открита самоличността на причинителя. Той е престъпно проявен , роден в село Кирчево, област Ловеч.
 Въоръжен обир на газстанция в София Въоръжен обир на газстанция в София
Въоръжен обир е осъществен довечера на газстанция в София, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. По непотвърдена информация крадецът е отмъкнал над 1 000...
Обявявайки за общодържавно търсене причинителя на грабежа, чиновниците на реда открили, че лицето се търси от още няколко районни ръководства. Два дни по- късно униформени от Четвърто районно управление (на МВР) задържали младежа. Срещу него има заведени 10 заявителски материли за обири и един за обир. Към момента на действието е изтърпявал наказване " пробация " за осъществена кражба. Мъжът е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР