20- годишен, криминално проявен мъж е задържан в столичното Шесто

...
20- годишен, криминално проявен мъж е задържан в столичното Шесто
Коментари Харесай

Арестуваха 20-годишен в столицата, открили амфетамин при проверка

20- годишен, престъпно проявен мъж е арестуван в столичното Шесто районно управление (на МВР) за владеене на опиати. На 16 юни на кръстовището на булевардите " Ген. Тотлебен " и " Акад. Иван Евст. Гешов " чиновници на Шесто районно управление (на МВР) спрели за инспекция млад мъж със подозрително държание, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода на инспекцията била открита самоличността му - 20 година, от София, прочут на полицията за закононарушения свързани с опиати. При последвалия персонален обиск у него служителите на реда намерили и иззели 4 пакетчета с прахообразно вещество.

Мъжът е арестуван с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваното вещество е амфетамин с тегло 2.72 година

След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура, той е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354 а от Наказателен кодекс и му е наложена мярка аз неотклонение " парична гаранция " в размер на 500 лева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР