20-годишен аржентинец публикува необичайно селфи в Twitter, на което бе

...
20-годишен аржентинец публикува необичайно селфи в Twitter, на което бе
Коментари Харесай

Целувка за сбогом. Мъж снима изневярата на гаджето си като фон за селфи

20-годишен аржентинец разгласява извънредно селфи в Twitter, на което бе запечатана изневярата на неговата обичана, пишат английските вестници Daily Mail, Mirror и Sun.

Младият Мариано бил излязъл без приятелката си, само че осъзнал, че двамата са на едно и също празненство, когато я видял да се целува с различен.

Вместо да прави подиуми, той седнал до тях и се снимал, а по-късно разгласил селфито в Twitter с текст: "Моята другарка (сега бивша) не знаеше, че сме пристигнали на еднакъв ваучър. "



На фотографията се вижда, по какъв начин девойката е хванала с ръце лицето на различен мъж и го целува буйно, без да вижда, че гаджето ѝ си прави селфи с тях на назад във времето.

Публикуваната фотография доста бързо се трансформирала във вирусна обява, която за броени дни е събрала над 68 000 лайкове и е била препубликувана към 17 000 пъти.

Според аржентинските медии неназованата жена не схванала, че Мариано я е хванал в крачка, до момента в който фотографията му не се трансформирала в същински шлагер в интернет.

В коментаторите под оповестената от Мариано фотография, потребителите изричат съчувствието си към него, а няколко девойки даже му оферират да заменят прелюбодейката.

По-късно Мариано разгласява още една фотография, която явно бе обяснението на приятелката му за случая.

Съобщението гласи: "Бях доста пияна и дебелакът беше доста настойчив с мен, той ми наговори доста неща и не знам по какъв начин се стигна до това. Много те обичам и желая да бъда с теб. "

Въпреки молбите ѝ той останал неотстъпчив, заявявайки, че му е по-добре самичък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР