20-годишен българин се самоуби в Уелс, разкри разследване, предава BG VOICE. Ф. А. е работел

...
20-годишен българин се самоуби в Уелс, разкри разследване, предава BG VOICE. Ф. А. е работел
Коментари Харесай

BG VOICE: 20-годишен българин се е самоубил в Уелс

20-годишен българин се самоуби в Уелс, разкри следствие, предава BG VOICE. Ф. А. е работел в заведение за бързо хранене като се преместил в Пемброукшир, Уелс съвсем неотдавна.

Ф.е роден и е приключил образованието си в България. След като напуща учебно заведение, той работи в локална пекарна.

След което отпътува във Великобритания, установявайки се в Милфорд Хейвън, където работи в заведение за бързо хранене на Чарлз Стрийт.

Служителят на правосъдния доктор Маги Жулиен съобщи, че той е бил самичък в Обединеното кралство. Той в никакъв случай не е пил алкохол и не е употребявал опиати.

Описан е като бодър и благополучен човек. Планирал е да се върне в България за отмора през лятото.

А. е забелязан за последно от своя другар и шеф в 23:40 часа на 16 април тази година, когато са затворили дружно заведението за бързо хранене.

На идващия ден той му звъни в 13 часа, само че не съумява да се свърже с него, което е извънредно. Той разрушава вратата на жилището на Ф. и го намира мъртъв.

На място е била извикана полиция, която удостоверила, че няма съмнителни условия.

Установено е, че равнището на алкохол в кръвта на Ф. А. е 198 микрограма на 100 мл кръв, което би имало евентуално негативно влияние върху двигателните и когнитивните функционалности. Разкрити са индикации за предходно самонараняване.

Причината за смъртта е обесване.

Съдебният доктор Пол Бенет написа случая като самоубийство, като твърди, че българинът е имал желание да постави завършек на живота си.

„ Съболезнования на цялото му семейство за трагичната преживелица. Съжалявам, че е имало условия, които са го предиздвикали да посегне на живота си “, добави правосъдният доктор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР