20 години след трагичната смърт на Джани Версаче неговата сестра

...
20 години след трагичната смърт на Джани Версаче неговата сестра
Коментари Харесай

Донатела Версаче направи скандална и много интимна изповед за живота си

20 години след трагичната гибел на Джани Версаче неговата сестра Донатела сякаш най-накрая се усеща комфортно в личната си кожа и е подготвена да приказва за всичко, което до в този момент нямаше сили да изрече на глас.

Ядосана и отегчена да слуша по какъв начин другите описват историята на фамилията ѝ и трагичните събития, които се случиха, тя реши да проговори.

В най-скорошното си изявление дизайнерката показа скандални и интимни детайлности за живота си и бруталното ликвидиране на основателя на една от най-известните фешън марки в света.

Наследявайки империята на Джани Версаче и поемайки управлението на фамилната фешън къща по този начин ненадейно, Донатела изпада в доста мъчно и съвсем пагубно за нея състояние.



Тя е унищожена от загубата, а отговорностите ѝ по ръководството на бизнеса се оказват сложни. Така тя се пристрастява към кокаина.

В изявлението, обещано пред уеб страницата ssense.com, Дизайнерката признава за тъмния интервал от живота си и дава много детайлности към гибелта на Джани, които до в този момент са били преувеличавани или интерпретирани неправилно.



Много постоянно подигравана поради екстравагантността и парите й, в този момент Донатела споделя за твърдостта и решителността да скрие слабостите. "Аз бях новото лице на Версаче ", споделя майката на Алегра и Даниел. "Кой ще носи марката на един слаб, неустойчив основател, който губи главата си поради опиатите и по тази причина се презира? Никой! Така че сътворих студената Донатела, далечна, нападателна, страшна ", споделя тя.

За да се оправи, Донатела Версаче се утешава в лъжливия свят на дрогата

Адът продължава цели 18 години. "В редките моменти, когато се озовах сама с моята привързаност, разбирах, че съм доста, доста болна. Някои нощи към този момент не бях виновна, срамих се от личните си деца. Моята ненавист към мен самата ставаше все по-силна и по-силна ", признава Донатела.



Елтън Джон е индивидът, който й оказва помощ да се пребори, откакто принудително я вкарва в център за рехабилитация. Там тя прекарва пет седмици на лекуване. "Зависимостта има същия резултат за всички ", споделя Донатела Версаче. Това, което беше по-лошо от изчезналия кокаин, беше шокът от действителността, когато излязох. Наркотикът ме накараше да не виждам какъв брой неприятни са нещата към бизнеса ", споделя Донатела Версаче.



Сестрата на убития фешън дизайнер не утвърждава филмите, разказващи за живота на брат ѝ

Донатела в никакъв случай не е харесвала и одобрявала по какъв начин разнообразни хора се пробват да вършат пари и да печелят популярност от името на нейния брат. Освен че спомените за случилото се разсънват тъгата ѝ, доста от написаното или сниманото на лента се оказва погрешно или зле интерпретирана истина, което още повече вбесява дизайнерката.



За 20-годишнината от убийството на Джани, което бе маркирано през юли предходната година, бе основан нов мини сериал по романа на Райън Мърфи: "Американска престъпна история: "Убийството на Джани Версаче ".

Този филм се опита да даде на феновете малко повече елементи към гибелта на Джани Версаче, само че в реалност се оказва, че доста от написаното в книгата, по която е основан не дава отговор на истината. Донатела се пробвала да поправи неточностите, като изпратила писмо до малкия екран, която държала правата за снимането му. Оттам обаче, ѝ дали отговор, че не могат да внесат нейните ремонти, тъй като ги няма в романа на Мърфи, а те вършат филм точно по написаните от него страници, даже и погрешни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР