20 години от живота ми са минали в света на

...
20 години от живота ми са минали в света на
Коментари Харесай

Въвеждат се промени в теоретичните изпити за кандидат-шофьорите

20 години от живота ми са минали в света на високите скорости и точно от тази позиция знм кколко рисков може да бъде автомобилът, когато не се ръководи рационално. Така министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков откри гала за връчване на първите Годишни награди „ Инициативи за поддръжка на сигурността на придвижването по пътищата “, проведена от ДА „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

Министър Гвоздейков изясни, че от началото на идната седмица се вкарва една оригиналност в теоретичния изпит за кандидат-водачите – това са интерактивни видеоклипове, които ще демонстрират действителни обстановки на пътя. С тях ще се прави оценка умеенето на бъдещите водачи да плануват заплахите на пътя, както и бързата им преценка в съответни обстановки.

Транспортният министър уточни, че се работи и по промени в практическата част, които целят да лимитират в още по-голяма степен субективния фактор. „ В момента се приготвя въвеждането на нова система, която електронно и на инцидентен принцип ще дефинира...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР