20 души са загинали при израелски атаки в северната част

...
20 души са загинали при израелски атаки в северната част
Коментари Харесай

20 души са загинали при израелски атаки в северната част на Ивицата Газа

20 души са починали при израелски офанзиви в северната част на Ивицата Газа, оповестиха палестинските здравни управляващи, следени от " Хамас ".

Израел продължава интервенцията и в Южен Ливан, където предложи евакуация на жителите на 22 села.

Палестинските управляващи в Газа оповестиха, че от началото на израелската военна интервенция в палестинския анклав през октомври предходната година са починали над 42 хиляди души (42 175). 49 са жертвите за последното денонощие.

Председателят на иранския парламент Мохамад Багер Галибаф дойде в ливанската столица Бейрут. Той съобщи, че задачата му е да съобщи на ливанския народ обръщение на взаимност. Ливанските управляващи оповестиха, че при израелски офанзиви в центъра на Бейрут в четвъртък са убити 22 цивилни.

Световни водачи осъдиха офанзивите против мироопазващите сили на Организация на обединените нации в Южен Ливан от израелските сили след втори случай в границите на 48 часа.

Израел предприе предходната седмица сухопътна интервенция на ливанска територия против " Хизбула ". Групировката обстрелва Северен Израел през границата от 7 октомври предходната година. Тогава палестинското придвижване " Хамас " извърши нахлуване против Израел, който отвърна с масирана атака в Газа, а след това и в Ливан.

Източник: БНР
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР